Wat heeft Vivantes als werkgever te bieden?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een baan of stage bij Vivantes. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Vivantes blijft investeren in mensen. Onze medewerkers mogen zich verder ontwikkelen via opleidingen en je bent elke dag van betekenis voor onze bewoners en cliënten. Wij zijn sowieso natuurlijk super leuke collega’s én we bieden wisselende werktijden of juist een vast werkritme. Vivantes is daarnaast een kleine overzichtelijke organisatie waar we elkaar kennen en waar jij echt het verschil kunt maken.

We bieden je tal van mogelijkheden en faciliteiten om optimaal te kunnen groeien qua vakkennis of specialisaties én mee te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamiek die de ouderenzorg zo boeiend maakt!

Vast contract

Vivantes biedt alle nieuwe medewerkers in de functies van Verzorgende (IG) en Verpleegkundige een vast contract, na een succesvolle proeftijd van twee maanden. 

Flexpool

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in de Flexpool te starten, waardoor we onze eigen ‘uitzendkrachten’ hebben, die op verschillende locaties inzetbaar zijn. Met negen locaties die allemaal lekker dicht bij elkaar liggen. Zo kun jij als lid van de flexpool flexibel zijn zonder daar veel voor te moeten reizen. Jij werkt op de momenten dat jouw agenda dat toelaat. Zo kun jij jouw carrière prima combineren met studie, gezin en het leven dat jij wil leiden.

De extraatjes

Tot slot bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, met het aanbod van FiscFree waarmee je naast een fietsplan ook je sportschool, een nieuwe laptop, tablet, pc of gsm (met of zonder abonnement) kunt aanschaffen met flink belastingvoordeel. Natuurlijk krijg jij elk jaar vakantiegeld (mei) én een mooie eindejaarsuitkering (november).

Snel reageren op een vacature

Je hebt je c.v. en diploma's niet altijd bij de hand, maar je hebt wel een vacature gezien bij Vivantes waar je op wil reageren? Laat jouw contactgegevens en je motivatie achter. Dan bellen wij je terug!