Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen met zorg en ondersteuning van VIvantes
De stap van je eigen huis naar een verzorgingshuis of verpleeghuis is een heel grote stap. Je kunt ook zelfstandig blijven wonen in een van de appartementen rondom onze woonzorgcentra. Mét de zorg en ondersteuning die je nodig hebt en faciliteiten van Vivantes in de buurt.

Wanneer u liever zelfstandig blijft wonen, maar wel zorg en ondersteuning nodig heeft, vindt u naast onze woonzorgcentra volop zorgwoningen waar wij ook volledige ondersteuning bieden op basis van uw specifieke zorgvraag. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en ‘coleur locale’; bepaald door de historie en de wijk waarin de locatie te vinden is. Onze kleinschalige woonzorgcentra liggen midden in de verschillende stadsdelen en dichtbij de wijkcentra. Tussen de mensen en dichtbij het leven van alledag. Zo biedt Vivantes u een plek waar uw leven verder gaat in de sfeer en beleving zoals u die zelf voorstaat.

U kunt uw kamerappartement of zorgwoning natuurlijk helemaal inrichten naar eigen smaak en sfeer. Al onze kamerappartementen en veel zorgwoningen zijn voorzien van moderne ondersteunende technologie om optimale zorg en bijstand te kunnen bieden. Wij ondersteunen u als cliënt én als mantelzorger. Professioneel, flexibel en met kennis van zaken op het gebied van ouderenzorg. Wij respecteren uw achtergrond en overtuigingen en werken vanuit ons hart.