Zorgwoningen Urmonderhof

Zelfstandig wonen met zorg
Naast ons woonzorgcentrum Urmonderhof aan de rand van Urmond vindt u appartementen waar Vivantes zorg en ondersteuning levert.

Parallel aan het gezellig drukke Julianakanaal ligt naast De Kooypoort de Urmonderhof. Hier liggen ook de zorgwoningen Urmonderhof. 30 appartementen, die we tegenwoordig zo treffend levensloopbestendige woningen noemen. Praktische en moderne appartementen waarin u zelfstandig woont, maar even gemakkelijk gebruik kunt maken van alle faciliteiten van het naastgelegen woonzorgcentrum. 

Nooit alleen en dus toch veel privacy. Zorg – indien gewenst – letterlijk binnen handbereik. Comfortabel en behaaglijk. En altijd het gevoel dat je lekker buiten woont, vlakbij het water.

Obstakelvrije en energiezuinige appartementen met vloerverwarming. Extra brede gangen, geschikt voor de handige hulpjes van bewoners die niet meer zo goed ter been zijn. Mooier wonen kan bijna niet.

Zorgwoningen Urmonderhof

Urmonderhof 2 - 32, Urmond
6129 PB Urmond

t. 046 820 08 90

Routebeschrijving

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Andere locaties in de buurt