Bunderhof

Geleen Zuid
In Geleen Zuid ligt locatie Bunderhof, dichtbij winkelcentrum Zuidhof en op korte afstand van de Biesenhof, groengebied De Graven en het Danikerbos. Geleen Zuid grenst aan de spoorlijn Sittard-Geleen/Heerlen en de snelweg A76 daarlangs.

Bunderhof

Locatie Bunderhof is als voorziening voor ouderen sinds 1969 een begrip in de wijk Geleen Zuid en biedt verpleeghuiszorg 'zonder behandeling'* aan 63 bewoners, verdeeld over drie afdelingen. Elke afdeling bestaat uit 21 kamerappartementen met een keukenblok en eigen badkamer. U kunt uw kamerappartement natuurlijk naar eigen smaak en met eigen meubilair inrichten. Een stukje 'thuis' meebrengen, zodat u zich snel vertrouwt voelt. Op de afdelingen bevinden zich centrale zitjes. In de ontmoetingsruimte op de begane grond kunnen bewoners de maaltijd gezamenlijk nuttigen, zijn er diverse koffiemomenten en bieden medewerkers of derden een divers aanbod aan activiteiten, afhankelijk van de behoeften van bewoners.

De locatie beschikt tevens over een kapsalon en pedicure.

Op het moment dat u in Bunderhof komt wonen, betekent het niet dat uw naasten dezelfde rol niet kunnen behouden als voorheen; dit kan ook in het verpleeghuis. Bij vragen bent u meer dan welkom om deze te stellen, zodat er samen gekeken kan worden hoe dit vormgegeven kan worden.

Medewerkers van Vivantes zijn er voor een veilige zorg met de juiste zorg en ondersteuning. Voor het welbevinden van de bewoner is de rol van de naasten heel belangrijk.

Woont u nog thuis, dan biedt Bunderhof diverse diensten aan zoals de dagbesteding in Amusant en de mogelijkheid om gebruik te maken van de maaltijdvoorziening in het restaurant. 

In Bunderhof is ook een groot deel van de Dienst Ondersteuning en het dagelijks bestuur van Vivantes te vinden, in het bestuurscentrum op de vierde etage. 

Naast de Bunderhof bevindt zich de Europaflat met 44 zorgwoningen. Het thuiszorgteam van Vivantes biedt de mogelijkheid om Volledig Pakket Thuis en thuiszorg af te nemen voor bewoners in de Europaflat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Klant en Wonen.

*Bij verpleeghuiszorg 'zonder behandelindicatie' blijft de eigen huisarts regiebehandelaar. Bij zorg 'met behandelindicatie' neemt een arts, gedragskundige of verpleegkundig specialist van Vivantes de rol van regiebehandelaar over.

Lokale cliëntenraad

Voor meer informatie over de lokale cliëntenraad van Bunderhof, kunt u contact opnemen met de voorzitter John Goezinne via het telefoonnummer van Bunderhof.

Bunderhof

Beneluxlaan 1, Geleen
6164 EM Geleen

t. +31 (0)46 820 08 30

Woningen
  • Verpleeghuiszorg met en zonder behandeling

  • 63 kamerappartementen

Routebeschrijving

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Andere locaties in de buurt