Bunderhof

Geleen Zuid
In Geleen Zuid ligt locatie Bunderhof, dichtbij winkelcentrum Zuidhof en Wijksteunpunt Amusant.

In Geleen heeft Vivantes vier locaties. In Geleen Zuid ligt locatie Bunderhof, dichtbij winkelcentrum Zuidhof en Wijksteunpunt Amusant. Met de Biesenhof, groengebied De Graven en het Danikerbos aan de andere kant. 

Bunderhof

De Bunderhof is als voorziening voor ouderen sinds 1969 een begrip in de wijk Geleen Zuid. Eerst was de oude Bunderhof niet uit de wijk weg te denken. Nu heeft de nieuwe Bunderhof deze vaste plek verdiend, in een wijk waar het prettig wonen is en waar voldoende voorzieningen aanwezig zijn. Op korte afstand van de Bunderhof bevindt zich het winkelcentrum Zuidhof, het wijksteunpunt Amusant en 't Wiekhoes Gelaen Zuid.

Het winkelcentrum is in 2017 grondig gerenoveerd en het wijkplatform zet zich volop in om de leefbaarheid in de wijk te vergoten. Geleen Zuid grenst aan de spoorlijn Sittard-Geleen/Heerlen, met het Danikerbos en landschapspark De Graven aan de andere zijde van het spoor en de snelweg A76 daarlangs.

Lokale cliëntenraad

Voor meer informatie over de lokale cliëntenraad van Bunderhof, kunt u contact opnemen met de voorzitter John Goezinne via het telefoonnummer van Bunderhof.

In Bunderhof is ook een groot deel van de Dienst Ondersteuning en het dagelijks bestuur van Vivantes te vinden, in het bestuurscentrum op de vierde etage. 

In 2000 hebben de bewoners van de Bunderhof hun intrek genomen in de nieuwbouw aan de Beneluxlaan en inmiddels is het oorspronkelijke bejaardenhuis afgebroken. De Bunderhof biedt verzorgingshuiszorg aan 63 cliënten. Naast de Bunderhof bevindt zich de Europaflat met 44 zorgwoningen.

Bunderhof

Beneluxlaan 1, Geleen
6164 EM Geleen

t. +31 (0)46 820 08 30

Woningen
  • Verpleeghuiszorg met en zonder behandeling

  • 63 kamerappartementen

Routebeschrijving

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Andere locaties in de buurt