Werken & leren bij Vivantes

Persoonlijk & betrokken
Persoonsgerichte zorg voor onze cliënten en betekenisvol werk voor onze medewerkers staan centraal bij Vivantes.

Werken bij Vivantes betekent dat je elke dag in huis komt bij de bewoners van Vivantes en hun dag tot een waardevolle dag maakt! Werken bij Vivantes gaat over samen met collega's, vrijwilligers en mantelzorgers 'van betekenis zijn' voor ouderen die hun wereld een stukje kleiner zien worden. En ervoor zorgen dat zij de zorg en aandacht krijgen die zij graag wensen, vanuit jouw professionaliteit. Zodat zij regie ervaren over als het gaat om de keuzes die zij moeten maken in de afwegingen tussen de inzet van medische zorg en ondersteuning en kwaliteit van leven. 

Leren & ontwikkelen

Dat betekent dat wij als organisatie, maar óók onze medewerkers, er beter van worden wanneer onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Werken bij Vivantes betekent dan ook dat jij een zorgprofessional bent die samen met bewoners en mantelzorgers én samen met jouw collega's kansen durft te benutten, de juiste vragen stelt en goed kan luisteren. Met aandacht voor elkaar en vol positieve energie!

Kijk bij onze vacatures of je hier een baan ziet staan die past bij jouw ambities en talent. Of stuur ons een open sollicitatie waarin jij ons vertelt waarom wij jouw niet mogen laten lopen! Wel een vacature gezien, maar niet alles bij de hand om mee te sturen, reageer dan via snelle sollicitatie en dan komen wij terug bij jou!

Wonen in België of Duitsland, werken bij Vivantes? 

Ook wanneer je over de grens woont, in België (of Duitsland) ben je bij Vivantes meer dan welkom als collega! Kijk bij onze vacatures of je hier een baan ziet staan die past bij jouw ambities en talent.

Wij kunnen je helpen, als het gaat om de administratieve zaken. Soms heten de functies en opleidingen anders, maar je kunt meestal meteen met jouw Belgische diploma aan de slag. 

De volgende zaken moet je in elk geval regelen. En daar kunnen wij je uiteraard bij helpen. 

  • Nederlands BSN-nummer opvragen.
  • Nederlandse zorgverzekering afsluiten.

Voor de functie van Verpleegkundige, Verpleegkundig Specialist, arts of behandelaar: 

  • Nederlandse BIG registratie opvragen. (Houd er rekening mee dat dit tenminste twee tot drie maanden kan duren).

Wil je meer weten over wat erbij komt kijken als je in België of Duitsland woont en je wilt komen werken bij Vivantes? Bijvoorbeeld waar je rekening mee moet houden qua belastingaangifte enzovoort? Neem dan contact op met onze recruiter Britt de Zwart (0638160053). Britt werkt maandag t/m donderdag en is op vrijdag vrij. 

Kijk bij onze vacatures of je hier een baan ziet staan die past bij jouw ambities en talent. Of stuur ons een open sollicitatie waarin jij ons vertelt waarom wij jouw niet mogen laten lopen! 

Snel reageren op een vacature

Je hebt je c.v. en diploma's niet altijd bij de hand, maar je hebt wel een vacature gezien bij Vivantes waar je op wil reageren? Laat jouw contactgegevens en je motivatie achter. Dan bellen wij je terug!