Werken & leren bij Vivantes

Persoonlijk & betrokken
Persoonsgerichte zorg voor onze cliënten en betekenisvol werk voor onze medewerkers staan centraal bij Vivantes.

Werken bij Vivantes betekent dat je elke dag thuis komt bij de bewoners van Vivantes en hun dag tot een waardevolle dag maakt! Werken bij Vivantes gaat over samen met collega's, vrijwilligers en mantelzorgers 'van betekenis zijn' voor ouderen die hun wereld een stukje kleiner zien worden. En ervoor zorgen dat zij de zorg en aandacht krijgen die zij graag wensen, vanuit jouw professionaliteit. Zodat zij regie ervaren én een fijn (t)huis hebben.

Leren & ontwikkelen

Dat betekent dat wij als organisatie, maar óók onze medewerkers, er beter van worden wanneer onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Werken bij Vivantes betekent dan ook dat jij een zorgprofessional bent die samen met bewoners en mantelzorgers én samen met jouw collega's kansen durft te benutten, de juiste vragen stelt en goed kan luisteren. Met aandacht voor elkaar en vol positieve energie!

Kijk bij onze vacatures of je hier een baan ziet staan die past bij jouw ambities en talent. Of stuur ons een open sollicitatie waarin jij ons vertelt waarom wij jouw niet mogen laten lopen! Wel een vacature gezien, maar niet alles bij de hand om mee te sturen, reageer dan via snelle sollicitatie en dan komen wij terug bij jou!

Kijk bij onze vacatures of je hier een baan ziet staan die past bij jouw ambities en talent. Of stuur ons een open sollicitatie waarin jij ons vertelt waarom wij jouw niet mogen laten lopen! 

Snel reageren op een vacature

Je hebt je c.v. en diploma's niet altijd bij de hand, maar je hebt wel een vacature gezien bij Vivantes waar je op wil reageren? Laat jouw contactgegevens en je motivatie achter. Dan bellen wij je terug!