La Famille

Elsloo

Tegenover locatie Aelserhof in Elsloo ligt locatie La Famille, dat in 2013 geopend is. Een verpleeghuis met zorgwoningen en een gezondheidscentrum.

Bijzonder kenmerk van deze locatie is de specialisatie op hoog geïndiceerde verpleeghuiszorg. Niet alleen intramuraal, maar ook in de 18 zorgwoningen waar thuiszorg geboden kan worden voor complexe zorg.

In het gebouw is een verpleeghuis gerealiseerd met 48 eenpersoonsappartementen die volledig zijn toegerust op de individuele zorgbehoefte. De eerste etage is een beschermde woonomgeving met 24 appartementen voor dementerende ouderen. De appartementen zijn gesitueerd rondom drie huiskamers. Bewoners zijn binnen de afdeling vrij om te gaan en staan waar ze willen. De huiskamers op de eerste verdieping geven toegang tot de terrassen die uitkijken op de binnentuin.

De 24 appartementen op de begane grond zijn met name bedoeld voor ouderen met lichamelijke beperkingen. De indeling van de afdeling is vergelijkbaar met die van de eerste verdieping, maar de bewoners zijn hier uiteraard zowel binnen als buiten de afdeling volledig vrij om te gaan en staan waar ze willen. Alle huiskamers op de begane grond geven toegang tot de omsloten binnentuin.  

La Famille beschikt over een gezellig gezamenlijk ontmoetingscentrum 'Het Grand Café'. Van hieruit heb je toegang tot het buitenterras en de gezellig aangeklede tuin.

La Famille

Aelserhof 51, Elsloo
6181 LB Elsloo

t. +31 (0)46 820 08 50

Woningen
  • Verpleeghuiszorg met en zonder behandeling
  • 48 kamerappartementen
  • 18 zorgwoningen
Routebeschrijving

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.