La Famille

Elsloo

Vlakbij woonzorgcentrum Aelserhof in Elsloo is op 13 juni 2013 'la Famille' geopend, een verpleeghuis voor kleinschalige zorg met zorgwoningen en een gezondheidscentrum.

La Famille is voor Vivantes gestart als pilot voor het realiseren van de ideale ouderenzorg. Bijzonder kenmerk van deze locatie is de specialisatie op hoog geïndiceerde verpleeghuiszorg, niet alleen intramuraal, maar ook in de 18 zorgwoningen, waar thuiszorg wordt geboden voor complexe zorg die tot nu toe alleen intramuraal gegeven kon worden.

In het gebouw is een kleinschalig verpleeghuis gerealiseerd met 48 eenpersoonsappartementen die volledig zijn toegerust op de individuele zorgbehoefte. De eerste etage is een beschermde woonomgeving met 24 appartementen voor dementerende ouderen. De appartementen zijn gesitueerd rondom drie huiskamers. Bewoners zijn binnen de afdeling vrij om te gaan en staan waar ze willen. De huiskamers op de eerste verdieping geven toegang tot het terras dat uitkijkt op de binnentuin.

De 24 appartementen op de begane grond zijn met name bedoeld voor ouderen met lichamelijke beperkingen. De indeling en leefstructuur is vergelijkbaar met die van de eerste verdieping maar bewoners zijn hier uiteraard zowel binnen als buiten de afdeling volledig vrij om te gaan en staan waar ze willen. Alle huiskamers op de begane grond geven toegang tot de omsloten binnentuin.  

La Famille

Aelserhof 51, Elsloo
6181 LB Elsloo

t. +31 (0)46 820 08 50

Woningen
  • Verpleeghuiszorg met en zonder behandeling
  • 48 kamerappartementen
  • 18 zorgwoningen
Routebeschrijving

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.