Oud Geleen

Geleen
Aan de rand van de historische kern van Oud Geleen ligt locatie Oud Geleen, dichtbij het gezellige kleine oude centrum, met veel winkels en leuke horeca.

Aan de rand van de historische kern van Geleen ligt locatie Oud Geleen, dichtbij het gezellige kleine oude centrum, met veel winkels en leuke horeca. Aan de overkant van het spoor loop je het natuurgebied Daniken in en kun je heerlijk wandelen langs de Geleenbeek richting Abshoven en Munstergeleen. 

Woonzorgcentrum Oud Geleen

Dit moderne complex werd gebouwd in 2002 en kenmerkt zich door een compacte bouwstijl. De wijk Oud Geleen ligt aan de rivier Geleenbeek. Het 'dorp' is nauw verbonden met de patroonheiligen Sint-Marcellinus en Sint-Petrus en dankt haar aparte uitstraling aan een rijke historie. In de kern zijn nog een aantal oude gebouwen zoals dorpshoeven en patriciërshuizen aanwezig. De gemeenschapszin in de wijk is in vele opzichten uniek.

In Geleen heeft Vivantes vier locaties. In Lindenheuvel ligt locatie Bloemenhof midden in het hart van een van de meest authentieke wijken van Geleen, tegenover het plein met alle winkels en horeca. In Geleen Zuid ligt locatie Bunderhof, dichtbij winkelcentrum Zuidhof. Met de Biesenhof en groengebied De Graven en het Danikerbos aan de andere kant. In het centrum van Geleen vindt u locatie Olympiastaete. Dichtbij alle centrumvoorzieningen zoals winkels, stadskantoor, bibliotheek en het Fortunapark.

Lokale cliëntenraad

Voor meer informatie over de lokale cliëntenraad van Oud Geleen, kunt u contact opnemen met de voorzitter Liesbeth Snoeker via het telefoonnummer van Oud Geleen.

Oud Geleen

Peschstraat 2, Geleen
6166 CT Geleen

t. +31 (0)46 820 08 80

Woningen
  • Verpleeghuiszorg met en zonder behandeling
  • 69 kamerappartementen
  • 23 zorgwoningen
Routebeschrijving

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.

Andere locaties in de buurt