Over Vivantes

Wonen met zorg, persoonlijke aandacht en ondersteuning
Ook wanneer u zorg of ondersteuning nodig heeft, wilt u zo zelfstandig en aangenaam mogelijk leven. U bepaalt graag zelf waar u hulp bij nodig heeft en hoe u uw dag wilt besteden.

Vivantes is een organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan ouderen. Wij zijn sterk geworteld in en verbonden met de Westelijke Mijnstreek. In negen locaties, verspreid over de kernen van Geleen, Stein, Elsloo, Urmond en Beek, leveren wij al decennia lang liefdevolle ouderenzorg die dichtbij het leven van alledag in deze kernen staat. Wij kennen onze cliënten en hun omgeving. Wij proberen ervoor te zorgen dat onze cliënten een zo aangenaam mogelijk leven kunnen leiden.

Meer over onze visie op zorg vindt u hier

Via onze Zorgservice komt u in contact met onze medewerkers die u vanuit hun professionele kennis en ervaring verder helpen met uw vragen. Onze zorgtrajectbegeleiders bespreken samen met u uw wensen en behoeften. Zij zullen de verschillende mogelijkheden op het gebied van zorg en ondersteuning met u en uw partner, familie of mantelzorger doornemen.

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, is de zorgtrajectbegeleider uw vaste aanspreekpunt bij Vivantes. Zij begeleidt u op een vriendelijke en persoonlijke wijze, en kan u op allerlei manieren ondersteunen bij het organiseren van de zorg en diensten waaraan u behoefte heeft (waaronder bijvoorbeeld het aanvragen van een zorgindicatie). 

Neem voor meer informatie contact op met onze Zorgservice.

T 046 - 411  35 00. Werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur. E-mail: zorgservice@vivantes.nl

Verwijzers kunnen contact opnemen met onze Zorgservice via 046 - 411 35 00. Op onze website is meer specifieke informatie te vinden onder het kopje ‘voor verwijzers’ in de bovenbalk rechts. 

In het overzicht op deze website kunt u een kijkje nemen bij onze locaties. Bij de woonzorglocaties vindt u ook virtuele rondleidingen. 

Wonen in een woonzorgcentrum of uw eigen zorgwoning

Onze locaties bieden een beschermde woonomgeving waar u of uw familie de persoonlijke zorg en ondersteuning krijgen die nodig is. Zowel medisch als op sociaal vlak. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. Onze kleinschalige huizen liggen midden in de verschillende stadsdelen en dichtbij de wijkcentra. Tussen de mensen en dichtbij het leven van alledag.

Wanneer u liever zelfstandig blijft wonen, maar wel zorg en ondersteuning nodig heeft, vindt u naast onze locaties volop zorgwoningen waar wij ook volledige ondersteuning bieden op basis van uw specifieke zorgvraag. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en ‘coleur locale’; bepaald door de historie en de wijk waarin de locatie te vinden is.

In onze huizen beschikt u over een eigen kamerappartement met volledige privacy. Maar u kunt ook gebruik maken van alle faciliteiten die de locaties biedt. Zo biedt Vivantes u een plek waar uw leven verder gaat in de sfeer en beleving zoals u die zelf voorstaat.

U kunt uw kamerappartement of zorgwoning natuurlijk helemaal inrichten naar eigen smaak en sfeer. Al onze kamerappartementen en veel zorgwoningen zijn voorzien van moderne ondersteunende technologie om optimale zorg en bijstand te kunnen bieden. Wij ondersteunen u als cliënt én als mantelzorger. Professioneel, flexibel en met kennis van zaken op het gebied van ouderenzorg. Wij respecteren uw achtergrond en overtuigingen en werken vanuit ons hart.

Neem contact op met mij over:


Vul uw telefoonnummer in om gebeld te worden:

Vul uw email in om gemaild te worden: