Contact

Alle locaties hebben hun eigen telefoonnummer. Hieronder vindt u alle contactgegevens.

Alle directe telefoonnummers op een rijtje:

Wanneer u belt naar een locatie komt u meestal terecht bij de gastvrouw/gastheer. Indien er geen gastvrouw aanwezig is, staat de telefoon doorgeschakeld naar de zorg. Het kan gebeuren dat u dan iets langer moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bereikbaarheid locaties via e-mail

Bij de rol van gastvrouw/gastheer hoort als aanspreekpunt ook het beheer van een e-mailadres, dat gebruikt kan worden als het gaat om algemene locatievragen. De gastvrouw zorgt ervoor dat dit bij de juiste persoon op locatie terechtkomt. 

Wanneer het gaat om medische vragen of individuele zorgvragen, dan adviseren wij deze altijd aan de behandelend arts of uw vaste aanspreekpunt te stellen. Dat is voor de bewoners bij Vivantes in de meeste gevallen de EVV'er (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende). 

Elke locatie is bereikbaar op een eigen e-mailadres. 

Hebt u algemene vragen over ons zorgaanbod en onze diensten, dan belt u met de Zorgservice (+31 (0)46 411 35 00). Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 - 16.30h. 

Medewerkers of zakelijke relaties kunnen contact opnemen via de de volgende telefoonnummers:

  • voor de HR administratie, de financiële administratie, de overige ondersteunende diensten, de directie en secretariaat Raad van Bestuur belt u naar het bestuurscentrum, locatie Bunderhof (+31 (0)46 820 08 30). 
  • voor Planning en de HR adviseurs, belt u naar locatie Franciscus (+31 (0)46 820 08 40). 

Post & bezoek:

  • Bezoekadres bestuurscentrum: Bunderhof (etage 4), Beneluxlaan 1 (etage 4), 6164 EM, Geleen.
  • Postadres bestuurscentrum: Postbus 650, 6160 AR, Geleen.

Bezoekadressen en een routebeschrijving naar onze zorglocaties vindt u bij de locaties

Vivantes Zorgservice

Zorg en ondersteuning zijn heel persoonlijke producten. Vanaf het moment dat u contact zoekt met Vivantes zijn onze medewerkers Zorgservice en de Zorgtrajectbegeleiders dan ook uw vaste aanspreekpunt. Onze zorgtrajectbegeleiders bespreken samen met u en eventueel uw naasten uw wensen en behoeften. Zij zullen de verschillende mogelijkheden op het gebied van zorg en ondersteuning met u en uw partner, mantelzorger of familie doorspreken.

Zij kunnen u op vriendelijke en persoonlijke wijze adviseren, begeleiden en ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het organiseren van de juiste zorg en ondersteuningen waar u behoefte heeft, maar bijvoorbeeld ook bij het aanvragen van een zorgindicatie of praktische zaken rondom een verhuizing of de veranderingen in uw persoonlijke leven doordat u zorg nodig heeft.

Op werkdagen van 8.30 - 16.30 uur via +31 (0)46 411 35 00 zijn onze zorgtrajectbegeleiders aanwezig. 

Pers & media:

Vivantes vindt heldere communicatie binnen haar verzorgingsgebied en richting de media erg belangrijk. Hebt u als journalist of redactie vragen? Dan kunt u maandag t/m donderdag contact opnemen met onze Strategisch Communicatieadviseur Mark Mies. 

Verwijzers:

Verwijzers kunnen contact opnemen met onze Zorgservice via +31 (0)46 411 35 00. Of klikken op de link 'Voor verwijzers', waar u de informatie vindt waar u wellicht naar op zoek bent.

Contactformulier

Ik heb een vraag/opmerking over:*