Zorginnovator Daphne Evers nieuw lid Raad van Toezicht Vivantes

29 Juni 23

Daphne Evers zal per 1 juli 2023 toetreden tot de Raad van Toezicht (RvT) van Vivantes. Vivantes is een ouderenzorgorganisatie met thuiszorg, dagbesteding en verpleeghuiszorg in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek (l) en Stein (l).  

Daphne Evers neemt de vrijgekomen plek in die ontstaat door het terugtreden van Pieter Hermsen, wiens zittingsperiode eindigt.  

Daphne Evers (1973) is met haar achtergrond als industrieel ontwerper en technische bedrijfskundige en haar jarenlange ervaring als zorginnovator intrinsiek gedreven om samen te zorgen voor de zorg. Het creëren van inzicht in complexe vraagstukken en bijdragen aan ontwikkeling, groei en innovatie in de zorg lopen als een rode draad door haar loopbaan. 
Naast een brede generalistische kennis heeft ze specifieke expertise op het gebied van zorginnovatie, strategische (zorg)marketing en toezichthouden nieuwe stijl. 

Met haar ervaring bij verschillende internationale bedrijven in diverse zorgmarkten, sparringpartner voor ondernemers en klankbord voor bestuurders, in combinatie met haar passie als ondernemer, brengt ze binnen de RvT net even dat andere profiel. Een profiel wat creatief buiten de boxen kijkt.