Welkom aan onze nieuwe RvT-leden bij Vivantes!

24 Juni 24

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Karel Hulsewé en Bas Sievers vanaf 1 juli 2024 toetreden tot onze Raad van Toezicht. Met hun expertise en ervaring zijn ze een waardevolle aanvulling in onze Raad van Toezicht. We kijken uit naar een mooie samenwerking. 

Karel Hulsewé: "Vanaf 1 juli 2024 treed ik toe tot de Raad van Toezicht van Vivantes. Ik heb vier studerende kinderen en woon in Schimmert. In het dagelijks leven combineer ik mijn werk als chirurg in Zuyderland met het bestuur van de Federatie Medisch Specialisten. Ook ben ik werkzaam als lid Raad van Toezicht bij Oktober, een VVT-organisatie in Bladel en omstreken. Naast algemene bestuurlijke ervaring heb ik vooral veel belangstelling voor kwaliteit van zorg, de rol van de professional en (regionale) samenwerking. Ik heb enorm veel zin om me samen met jullie in te zetten voor Vivantes en hoop binnenkort met velen van jullie kennis te maken." 

Bas Sievers: “Ik ben 50 jaar oud, geboren in Roermond en getogen in Swalmen. Sinds 2015 woon ik samen met mijn vrouw en twee zonen in Neeritter, gemeente Leudal. Mijn werkcarrière begon ik bij VB&T Vastgoedmanagement B.V. Daarna werkte ik bij de rechtsvoorganger van Woonbedrijf Eindhoven, namelijk Woningstichting SWS. In 2003 maakte ik de overstap naar een van de rechtsvoorgangers van Wonen Limburg, waar ik diverse management- en directiefuncties heb vervuld. Sinds 1 juli 2019 ben ik directeur-bestuurder bij Woonpartners in Helmond. Ik heb Bouwkunde gestudeerd aan de Hogere Technische School in Heerlen en daarna Real Estate Management & Development aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Daarmee voeg ik een brede ervaring op het gebied van Vastgoed en Bedrijfskunde toe aan de Raad van Toezicht van Vivantes.”

Met deze versterking in onze Raad van Toezicht kijken we met vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat de kennis en toewijding van Karel en Bas ons helpen om onze ambities als Vivantes waar te maken.