Thuishulpcentrale De Brug

Vrijwilligers ondersteunen mantelzorgers
Wij zetten vrijwilligers in bij mensen die hinder ondervinden in hun dagelijks functioneren en ontlasten op die manier hun mantelzorger. Dit doen wij naast de zorg die door professionele organisaties wordt geleverd.

Onze stichting bouwt bruggen en reikt de hand aan diegenen die het hard nodig hebben. Mede dankzij onze zorgvuldig opgeleide vrijwilligers, zorgt De Brug letterlijk én figuurlijk voor een adempauze van heel veel mensen in deze regio. Zij bieden de nodige ondersteuning met een glimlach. Zo maakt De Brug - met elkaar – bij vele levens voor een goed gevoel.

De Brug is er ook voor u!

Lukt het niet meer om de dingen te doen die u graag zou willen? Wellicht kan een vrijwilliger van De Brug dan iets voor u betekenen.
De Brug biedt namelijk persoonlijke ondersteuning aan en stimuleert cliënten om zoveel mogelijk deel te nemen aan de samenleving. Daarnaast bieden wij ook onze diensten aan ter ontlasting van de mantelzorgers. Daarbij staat persoonlijke aandacht altijd centraal.

Opgelet: Aan de inzet van een vrijwilliger zijn geen kosten verbonden. Onze vrijwilligers mogen geen medische, verpleegkundige of huishoudelijke taken verrichten.

De Brug werkt samen met andere vrijwilligersorganisaties in de regio (Streekzorg) en is aangesloten bij de landelijke koepelorganisaties Mezzo en VPTZ.
We werken samen en zijn verbonden met (hyperlinks)

Wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer: 046-4581066 (dagelijks bereikbaar 9.00-13.00 uur) of e-mail: info@thcdebrug.nl