Flexibel werken: werken wanneer jij wilt als Verzorgende (IG)

Op meerdere locaties, bij jou in de buurt, werken wanneer jij wilt!
Jij bepaalt hoe lang en wanneer je wilt werken. Samen bespreken we welke locaties jouw voorkeur hebben. En je krijgt een contract voor onbepaalde tijd (max. 32 uur per week). Samen met het planburo richt jij jouw werkweek in, waarbij je dus verzekerd bent van werk.

Heb jij je zorgdiploma en wil jij een leuke, boeiende baan in de ouderenzorg, die je perfect kunt combineren met je studie, je gezin of andere bezigheden?

Of je nu jarenlange ervaring hebt in de zorg of net je diploma’s gehaald. Wij bieden jou een flexibele en boeiende werkomgeving met negen verschillende woonzorglocaties op minder dan tien kilometer van elkaar. Je kunt zelfs starten terwijl je een MBO- of HBO-opleiding in de zorg en welzijn aan het afronden bent!

Wanneer jij zélf je werkritme wil bepalen, dan past de Vivantes flexpool bij jou!

Flexibel werken vanuit de Flexpool van Vivantes is werken als volwaardige Vivantes-collega. Vivantes is als organisatie volop in beweging naar betrokken, persoonlijke zorg. Daarbij hoort een sterke flexpool met betrokkenen en enthousiaste zorgprofessionals. Jij bent als medewerker van onze flexpool een onmisbare schakel. Vanuit jouw rol ken je de bewoners en zij jou. Zo draag je samen met je team bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze cliënten.

Flexibel werken bij Vivantes betekent voor jou:

 • Een contract voor onbepaalde tijd

Je krijgt als verzorgende (IG) bij Vivantes een contract voor onbepaalde tijd, na twee maanden proeftijd, bij elke functie vanaf MBO niveau 3.  Of dat nu voor 4 uur, 16 uur of bijvoorbeeld 32 uur per week is. Hoe groter en flexibeler jouw beschikbaarheid, hoe groter het aantal contracturen dat mogelijk is. Samen overleggen we welke diensten, locaties en teams het beste bij jou passen en hoeveel uur in de week jij zou willen werken (max. 32 uur).

 • Werken in de buurt

Vivantes heeft negen relatief kleine verpleeghuizen die allemaal binnen een straal van 10 kilometer zijn te vinden. Dus werken op verschillende locaties vergt weinig extra reistijd!

 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

We bieden je tal van mogelijkheden en faciliteiten om optimaal te kunnen groeien qua vakkennis of specialisaties én mee te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamiek die de ouderenzorg zo boeiend maakt!

Daarbij zijn er interessante mogelijkheden:

 • Je gaat werken op diverse locaties of teams;
 • Je gaat deels werken op een vaste locatie, in combinatie met een aantal flexuren in andere teams;
 • Je kiest zelf hoe jij je werkweek inricht, bijvoorbeeld avond- of weekenddiensten of juist alleen ochtenden of in de middag.

Wij bieden een Verzorgende (IG) het volgende:

 • Voor Verzorgende IG: een contract van onbepaalde tijd (na twee maanden proeftijd); waarbij jij bepaalt hoeveel en wanneer je werkt.
 • Voor Verzorgende IG: een salaris ingedeeld in FWG 35 (maximaal  € 2.566,28 per maand bij een fulltime dienstverband op voorwaarde van de juiste opleiding) conform de stevig opgewaardeerde cao VVT.
 • Een extra eindejaarsuitkering van 7,4% (eind november) én vakantiegeld van 8% (eind mei) over je brutoloon.
 • Je kunt jouw beschikbaarheid doorgeven en bent flexibel in het aantal uren dat je werkt.
 • Jouw wensen met betrekking tot (bij)scholing en doorgroeimogelijkheden bespreken wij met jou en wij faciliteren jou hierin.
 • Wij bieden jou negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen ‘couleur locale’ als werkplek. Dus veel variatie en flexibiliteit, maar weinig extra reistijd.
 • Deelname aan het meerkeuzesysteem FiscFree (voordeel op fiets, fitnessabonnement, mobiele telefoons, tablets/computers en vakbondscontributie).

Jouw dagelijks werk als Verzorgende (IG)

Je weet als geen ander wat er komt kijken bij het werk als Verzorgende (IG). Je werkt samen met collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers vanuit jouw professionele kennis en ervaring. Je neemt de lichamelijke verzorging van cliënten voor je rekening en je verleent persoonsgerichte zorg op basis van zorgdossiers en individuele zorgplannen. Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen. Ook ben je betrokken bij het invullen van de dagbesteding. Zodat de zelfredzaamheid van cliënten goed wordt bevorderd en onze zorg en ondersteuning optimaal worden afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van de individuele cliënt.  

Jouw profielschets

Uiteraard beschik je over de relevante diploma’s, maar we hechten vooral veel waarde aan eigenschappen als betrokkenheid, compassie, veerkracht en durf. Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en vastberaden. Daarbij denk je graag mee over verbetermogelijkheden van bijvoorbeeld onze zorgverlening en samenwerking. 

Pak je kans en bel of mail ons!

Bel of mail met Pichak Khajehzadeh (p.khajehzadeh@vivantes.nl), onze recruiter, om jouw belangstelling kenbaar te maken of om vragen te stellen. Pichak staat je graag te woord.

Telefonisch kun je ons tijdens kantoortijden bereiken via nummer 046 411 3500 of 06 81 27 22 70.

 Je kunt tijdens kantooruren ook appen met Pichak via 06 81 27 22 70.

Samen plannen we dan een gesprek waarin alle mogelijkheden aan de orde komen. Daarna kun je snel aan de slag! Jij bepaalt waar, wanneer en voor hoeveel uren. Dat is wat wij bedoelen met Flexibel werken!

Bekijk hier alle actuele vacatures bij Vivantes

Vivantes. Samen ouder worden.

Vivantes is een lokaal gewortelde zorgorganisatie, met negen kleinschalige locaties in Geleen, Beek, Stein en Urmond. Daar wonen zo’n 800 ouderen, die we dagelijks goede zorg en ondersteuning bieden. We werken daartoe samen met onze bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals. Elke zorgmedewerker heeft daarin zijn eigen belangrijke en veelzijdige rol.

Vivantes is dichtbij. Met aandacht en compassie. Dat betekent dat wij op een professionele manier zorg en welzijn leveren, vanuit ons hart. Of het nu gaat om verpleeghuiszorg, wonen in een van onze woonzorgcentra of de naastgelegen appartementen. Eén ding blijft hetzelfde: wij leveren persoonsgerichte zorg en ondersteuning toegesneden op de persoonlijke situatie van onze bewoners. Dat is onze ambitie.

Leven met zorg betekent voor Vivantes dat wij samen met bewoners en hun naasten juist kijken naar wat wél nog kan! Een zo prettig mogelijk leven waarbij wij de bewoner helpen met wat hij/zij wil en kan. Vanuit onze professionele kennis ondersteunen we daar waar dat nodig is, zoveel mogelijk samen met de partner en familie van de bewoners.

We creëren daarbij een sfeer waarin de bewoner zich thuis voelt; vertrouwd en veilig. Een sfeer waarvan je energie krijgt om uit het leven te halen wat erin zit. Dat is het doel van onze zorg: kleur geven aan de herfst van het leven!

Snel reageren op een vacature

Je hebt je c.v. en diploma's niet altijd bij de hand, maar je hebt wel een vacature gezien bij Vivantes waar je op wil reageren? Laat jouw contactgegevens en je motivatie achter. Dan bellen wij je terug!