Update voor mantelzorgers en bezoekers i.v.m. corona | maandag 4 januari 2021

04 Januari 21
Allereerst de beste wensen voor een gezond en voorspoedig 2021. Wij zullen u zo spoedig mogelijk uitgebreid informeren over de aanstaande vaccinaties. Zowel naar medewerkers als naar bewoners/cliënten en hun eerste cliëntcontactpersoon.

Op deze website zullen wij een samenvatting van de informatie plaatsen.

Bezoek in het verpleeghuis is gewoon mogelijk, op voorwaarde dat u als bezoeker geen klachten heeft, zoals een snotneus, hoesten en niezen, een dikke of rauwe keel of andere corona-gerelateerde klachten. 

Binnen het al onze locaties is een mondkapje verplicht. Wij stellen een medisch mond-neusmasker beschikbaar bij de entree voor elke bezoeker. Ook de overige hygiënemaatregelen zoals o.a. handhygiëne en 1,5 meter afstand blijven essentieel. 

Per bewoner, per dag, zijn tot en met 19 januari twee bezoekers welkom. Zodra duidelijk is welke maatregelen gelden na 19 januari, zullen wij bekijken welke verruiming mogelijk is.  

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, bespreek deze dan met de collega's op locatie. 

Bezoek in de zorgwoningen

Bezoek in de zorgwoningen is gewoon mogelijk, met inachtneming van de geldende hygiënemaatregelen. Ook hier is het niet verstandig om met meer de twee personen tegelijk op bezoek te gaan. Het blijft essentieel voor iedereen om de 1,5 meter en hygiënemaatregelen zoals handen wassen en hoesten/niezen in de elleboog heel goed in acht te nemen. Zeker bij bezoek aan een kwetsbare ouderen in een zorgwoning is dit letterlijk van levensbelang.