Zorgwoningen Kooypoort

Zelfstandig wonen met zorg
Naast ons woonzorgcentrum Urmonderhof aan de rand van Urmond vindt u appartementen waar Vivantes zorg en ondersteuning levert.

Parallel aan het gezellig drukke Julianakanaal ligt De Kooypoort. Altijd wat te zien door het vrije zicht uit de appartementen. Door het gebruik van aardwarmte bijzonder energiezuinig.
In de winter aangenaam warm, in de zomer heerlijk koel. Extra isolatie en andere slimme maatregelen zorgen dat uw energiekosten beduidend lager zijn dan in vergelijkbare woningen elders. de bewoner profiteert.

Nooit alleen en toch veel privacy. Zorg – indien gewenst – letterlijk binnen handbereik. Comfortabel en behaaglijk
binnen. En altijd het gevoel dat je lekker buiten woont, aan het water.
De Kooypoort bevat 63 appartementen, die we tegenwoordig zo treffend levensloopbestendige woningen noemen.

Obstakelvrije en energiezuinige appartementen met vloerverwarming. Extra brede gangen, geschikt voor de handige hulpjes van bewoners die niet meer zo goed ter been zijn. Mooier wonen kan bijna niet.

De Kooypoort is het resultaat van samenwerking tussen Woningstichting Urmond, gemeente Stein, Vivantes Zorggroep, Biblionova, Graus-Eyck Fysiotherapie, Van Wijnen.

Projectontwikkeling en architect Bart Wauben. 

Zorgwoningen Kooypoort

Marktschip 2 - 82, Urmond
6129 NB Urmond

t. 046 411 3500

Routebeschrijving

Als u hier klikt gaat u akkoord met het gebruik van cookies en scripts die gebruikt worden door Google voor de werking van deze kaart.