Voor u maken we een uitzondering

Kooypoort Urmond

Langs het water wonen vlakbij een historische dorpskern? In appartementencomplex de Kooypoort in Urmond kan het. Riant wonen, van alle gemakken voorzien en met zorg onder handbereik. 

Naast Woonzorgcentrum Urmond ligt sinds 2011 het complex de Kooypoort met 63 levensloopbestendige woningen, de bibliotheek,  praktijk voor fysiotherapie en een buurthuis. Hier kunt u terecht voor activiteiten en koffie, thee en kleine versnaperingen. Het complex is eigendom van Wonen Limburg.

 

De woningen

De Kooypoort is een riant gelegen woonoord voor iedereen die denkt: “Ik ben inmiddels wat ouder: hoe nu verder?”. De woningen van de Kooypoort zijn gericht op de toekomst. Dat wil zeggen: alles gelijkvloers, geen drempels en extra brede gangen, waardoor bewoners die een loophulpmiddel nodig hebben, toch in hun woning kunnen blijven. De huurwoningen zijn ondergebracht in twee torens van zes verdiepingen hoog, die worden zijn door vier woonlagen. Wonen in de Kooypoort staat voor comfortabel, gelijkvloers en behaaglijk wonen, terwijl je toch het gevoel hebt buiten, aan het water te wonen. 

 

Zorg

Heeft u behoefte aan hulp of zorg in de Kooypoort dan is dit geen enkel probleem, onze thuiszorg medewerkers staan graag voor u klaar. De hulp en / of zorg varieert van alarmering tot persoonlijke verzorging en verpleeghuiszorg aan huis. Naar wensen en behoefte kunt u zorgafspraken maken. Ook is het mogelijk gebruik te maken van het volledig pakket thuis (VPT).

  

Meer informatie over zorg en indicatiestelling in de Kooypoort?
Onze klantadviseurs staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Klik hier voor de contactgegevens. U kunt ook het reactie formulier invullen.