Voor u maken we een uitzondering

Oud Geleen. Verzorgd door Vivantes.

In de gezellige oude dorpskern van Oud Geleen, slechts op enkele minuten lopen van horeca en winkels, bevindt zich woonzorgcentrum Oud Geleen. Dit moderne complex werd gebouw in 2002 en kenmerkt zich door een compacte bouwstijl. De wijk Oud Geleen ligt aan de rivier Geleenbeek. Het 'dorp' is nauw verbonden met de patroonheiligen Sint-Marcellinus en Sint-Petrus en dankt haar aparte uitstraling aan een rijke historie. In de kern zijn nog een aantal oude gebouwen zoals dorpshoeven en patriciërshuizen aanwezig. De gemeenschapszin in de wijk is in vele opzichten uniek.

 

Oud Geleen heeft 69 éénkamerappartementen voor verzorgingshuiszorg. Daarnaast beschikt het complex over 23 zelfstandige inpandige zorgwoningen en 3 zorgwoningen aan de Oranjelaan. Zowel in de zorgwoningen als in de wijk wordt thuiszorg geleverd vanuit Oud Geleen. Voor cliënten uit de wijk maakt dit de stap naar een zorgwoning of het woonzorgcentrum gemakkelijker. Inmiddels vertrouwd met de medewerkers, voelen zij zich snel thuis.

 

Dagbesteding

Leven met zorg wil niet zeggen dat niets meer kan. Vivantes kijkt juist naar wat mensen wel nog kunnen. Probeert dingen te realiseren die misschien al lang niet meer mogelijk waren. Belangrijk daarbij is een sfeer waar mensen energie van krijgen. Zodat ze uit het leven kunnen halen wat erin zit. Daarom biedt Vivantes een breed scala aan dagbestedingactiviteiten aan. Naast de vele creatieve bezigheden, optredens e.d. worden uitstapjes, dagtochten en vakanties georganiseerd. Deze zijn allemaal rolstoeltoegankelijk. Het vervoer en de zorg wordt geleverd vanuit Lindetours, de begeleiding door het team externe activiteiten van Vivantes.

 

Hoe ziet uw éénkamerappartement er uit?

Oud Geleen biedt u een éénkamerappartement voorzien van vloerbedekking, gordijnen en lampen. Verder kunt u het appartement naar eigen smaak en wensen inrichten. U heeft een eigen douche met toilet en een keukenblok. Eventueel kunt u zelf een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker plaatsen. Verder is het appartement voorzien van (elektrisch bedienbare) zonwering, een alarmsysteem en radio- en televisieaansluiting. Uw appartement is uw privéruimte.

 mm

Restaurant / recreatiezaal

Oud Geleen heeft een gezellig en sfeervol restaurant. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, de warme maaltijd en activiteiten. Als u dit wenst kunt u ook in uw eigen appartement eten. De broodmaaltijden kunt u zelf regelen. Wanneer dat nodig is krijgt u hierbij ondersteuning. 

mm

Huisartsen

De huisartsen van Oud Geleen houden met regelmaat spreekuur in het gebouw. 

mm

Post

In de centrale hal heeft u uw eigen afsluitbare brievenbus. Uw post komt hierin 
De adressering van uw post moet zijn:  (dit is een voorbeeld)
De heer / mevrouw ….
Peschstraat 2 K101 (= appartement nummer)
6166 CT Geleen

Algemene informatie

Algemene informatie die voor alle locaties van toepassing is, vindt u hier.


Contactgegevens Oud Geleen


Grotere kaart weergeven

Uw gegevens worden bijgehouden in uw persoonlijke dossier. Iedere klant heeft het wettelijk recht alle gegevens in te zien die over hem of haar worden bijgehouden. In de visie van Vivantes is vast gelegd dat iedere klant de uit te voeren zorg mee bepaalt. Dit instemmingsrecht is naast een uitgangspunt binnen de visie van Vivantes een wettelijk recht. Hoe Vivantes het inzagerecht in uw dossier geregeld heeft leest u hier.

 

 

Extra zorg inkopen

De hoeveelheid zorg die u ontvangt is afhankelijk van uw indicatie. Wilt u meer zorg ontvangen dan kunt u die particulier inkopen. Klik hier voor de tarieven.