Ouderenzorg met toekomst

Ontmoeten en begroeten in Franciscus

Persbericht 30 augustus 2016

Op zaterdag 24 september a.s. organiseert Franciscus een gezellige dag, in het kader van ‘ontmoeten en begroeten’ van de (buurt-) bewoners.

 

Tussen 11.00 en 16.00 uur wordt een gevarieerd programma aangeboden. Maak kennis met elkaar en ervaar wat Franciscus allemaal te bieden heeft. Een gezellige dag voor jong en oud!

 

Activiteiten

Medewerkers van de dierenambulance vertellen over hun prachtige werk en er is ook volop gelegenheid om de dieren te ‘knuffelen’. Wilt u weten of uw gehoor nog wel goed is dan kunt u dit gratis laten testen. Komt u met uw rollator, dan bestaat de mogelijkheid om deze gratis te laten keuren. In de beweegtuin is een instructeur aanwezig en in de zaal kunt u terecht voor een potje biljart.

 

Marktkraampjes

Bij de gezellige marktkraampjes kun u onder andere terecht voor chocolade, sieraden, planten, zeepjes en kaarten.

 

De binnentuin aankleden?

We willen onze binnentuin graag aantrekkelijker maken voor de bewoners van Franciscus. Heeft u nog een leuk plantje over, neem dat dan mee en kleed met ons de binnentuin aan.

 

Rondleiding

Bent u nieuwsgierig naar wonen in Franciscus? Onze klantadviseur en wijkverpleegkundige geven antwoord op al uw vragen over indicaties en het aanvragen van zorg. Gedurende de hele dag verzorgen zij rondleidingen door het gebouw en u kunt een zorgwoning bezichtigen.

 

Maatje worden?

Bij de stand van de vrijwilligers knoopt u gemakkelijk een gesprek aan met een vrijwilliger en/of de vrijwilligerscoördinator.

 

Hapje en drankje met muzikale omlijsting

Gedurende de hele dag kunt u in de bar terecht voor diverse versnaperingen zoals ijs, wafels met fruit, broodje gezond en friet met snacks. U kunt hiervan genieten tijdens het luisteren van een gevarieerd muziekprogramma.