Ouderenzorg met toekomst

Uw verzorgingshuiszorg. Verzorgd door Vivantes.

 

 

Even voorstellen… 
Vivantes is een zorggroep, gespecialiseerd in persoonsvolgende ouderenzorg. In negen relatief kleine locaties leveren wij ouderenzorg die dichtbij de wijk staat. Met vier woonzorgcentra in Geleen, twee in Elsloo en één in Beek, Stein en Urmond. Eigen regie staat bij Vivantes centraal. Samen met uzelf en met uw familie stellen wij uw persoonlijke zorgplan samen. Onze zorgprofessionals en klantadviseurs beantwoorden graag uw vragen. 

Onze woonzorgcentra bieden een beschermde woonomgeving waar u of uw familie de persoonlijke zorg en ondersteuning krijgt die nodig is. Zowel medisch als op sociaal vlak. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. De kleinschalige locaties van Vivantes liggen midden in de verschillende stadsdelen, dichtbij de wijkcentra en vaak ook in de buurt van een groengebied. Tussen de mensen en dichtbij het leven van alledag. 

Werken en leren bij Vivantes 
Voor onze vacatures verwijzen wij je naar de website. Solliciteren kan via onze website. Vivantes biedt ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen met de afdeling HRM via 046 4113500. 
www.vivantes.nl/werken-bij 


Dichtbij 
Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en ‘coleur locale’. Bepaald door de historie en de wijk waarin de locatie te vinden is. In onze woonzorgcentra beschikt u over een eigen kamerappartement met volledige privacy. Maar u kunt ook gebruik maken van alle faciliteiten die onze locaties bieden. De invulling van de zorg en de activiteiten die cliënten willen ondernemen, worden individueel afgestemd. Cliënten die meer structuur in de dagbesteding en extra verzorging nodig hebben, kunnen zorg op maat krijgen. Hiervoor doen wij een beroep op de deskundigheid van onder andere de specialisten ouderengeneeskunde van Novicare, fysiotherapeuten en psychologen die bij ons werkzaam zijn.

Wanneer u liever zelfstandig blijft wonen, maar wel zorg en ondersteuning nodig heeft, vindt u naast onze woonzorgcentra volop zorgwoningen waar wij ook volledige ondersteuning bieden op basis van uw zorgvraag. U kunt dan ook gebruik maken van de faciliteiten die de naastgelegen locatie biedt. 

Eigen regie 
Zo biedt Vivantes u een plek waar uw leven verder gaat in de sfeer en beleving zoals u die zelf voorstaat. U kunt uw kamerappartement of zorgwoning natuurlijk helemaal inrichten naar eigen smaak en sfeer. Al onze kamerappartementen en veel zorgwoningen zijn voorzien van moderne ondersteunende technologie om optimale zorg en bijstand te kunnen bieden. 
Wij ondersteunen u als cliënt én als mantelzorger. Professioneel, flexibel en met kennis van zaken op het gebied van ouderenzorg. Wij respecteren uw achtergrond en overtuigingen en werken vanuit ons hart. Vivantes biedt verpleging en verzorging. In het overzicht in deze folder vindt u het aanbod per locatie. Samen met u zoeken wij de plek die het best past bij uw wensen en behoeften! 

Onze locaties 
Vivantes vindt u in Geleen, Beek, Stein, Elsloo en Urmond. Hier kunt u zorgeloos wonen en gebruik maken van onze persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Vivantes heeft negen woonzorgcentra (zie rechter navigatiebalk). Dit zijn onze negen locaties:

- Aelserhof (Elsloo) 
- Bloemenhof (Geleen) 
- Bunderhof (Geleen) 
- Franciscus (Beek) 
- La Famille (Elsloo) 
- Moutheuvel (Stein) 
- Olympiastaete (Geleen) 
- Oud Geleen (Geleen) 
- Urmonderhof (Urmond)

 

Woonzorgcentra

Elke woonzorgcentrum heeft een geheel eigen sfeer, de couleur local. Deze komt voort uit de historie en de wijk waarin de locatie ligt. Voor elk centrum geldt dat op elk moment van de dag gebruik gemaakt kan worden van de diensten van de locatie. Denk daarbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding, dagbesteding, huishoudelijke verzorging, alarmering met opvolging of maaltijdservice.

 

Meer informatie

In de navigatiebalk vindt u de informatie die specifiek van toepassing is op de diverse locaties.

Algemene informatie die voor alle locaties van toepassing is, vindt u via deze link.


Wilt u advies of hulp bij het aanvragen van een indicatie?

Onze klantadviseurs staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Klik hier voor de contactgegevens of vul het reactie-formulier in.