Ouderenzorg met toekomst

Uw verzorgingshuiszorg. Verzorgd door Vivantes.

Vivantes levert unieke zorg, toegesneden op uw persoonlijke situatie. Persoonlijke zorg met betrokken medewerkers in kleinschalige zorgzones. Dat is onze ambitie. Daarin willen we ons onderscheiden. Leven met zorg wil niet zeggen dat niets meer kan. Wij kijken juist naar wat wel nog kan: een zo gewoon mogelijk leven waarbij wij u helpen met wat u wilt en kunt. Belangrijk daarbij is de sfeer waarin u zich thuis voelt; vertrouwd en veilig. Maar ook een sfeer waar u energie van krijgt om uit het leven te halen wat erin zit. Dat is de basis van onze zorg.

 

 Zorg op maat
Verzorgingshuiscliënten wonen in een éénkamerappartement dat zij zelf kunnen inrichten. De invulling van de zorg en de activiteiten die cliënten willen ondernemen, worden individueel afgestemd. Cliënten die meer structuur in de dagbesteding en extra verzorging nodig hebben, kunnen zorg op maat krijgen. Hiervoor doen wij een beroep op de deskundigheid van onder andere de specialisten ouderengeneeskunde van Novicare, fysiotherapeuten en psychologen die bij ons werkzaam zijn.

 

Woonzorgcentra

Vivantes heeft negen woonzorgcentra (zie rechter navigatiebalk). Elke woonzorgcentrum heeft een geheel eigen sfeer, de couleur local. Deze komt voort uit de historie en de wijk waarin de locatie ligt. Voor elk centrum geldt dat op elk moment van de dag gebruik gemaakt kan worden van de diensten van de locatie. Denk daarbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding, dagbesteding, huishoudelijke verzorging, alarmering met opvolging of maaltijdservice.

 

Meer informatie

In de navigatiebalk vindt u de informatie die specifiek van toepassing is op de diverse locaties.

Algemene informatie die voor alle locaties van toepassing is, vindt u via deze link.


Wilt u advies of hulp bij het aanvragen van een indicatie?

Onze klantadviseurs staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Klik hier voor de contactgegevens of vul het reactie-formulier in.