Ouderenzorg met toekomst

Werken bij Vivantes

Eigen regie staat bij Vivantes centraal. Samen met onze cliënten en met hun familie stellen wij een persoonlijk zorgplan samen. Als zorgprofessional bij Vivantes sta je klaar voor onze cliënten om hen te helpen waar nodig, maar wel vanuit de eigen regie en persoonlijke wensen van de cliënt.  

Solliciteren

Wij zoeken mensen die onderdeel willen uitmaken van de dynamische ontwikkelingen in de zorg en innoveren en veranderen als een uitdaging zien. Wil je solliciteren kijk dan voor de vacatures op onze vacaturepagina. Staat jouw droombaan er (nog) niet bij schrijf je dan in voor de sollicitanten database

 

Voor meer informatie over werken bij Vivantes kun je bellen met Miek van Maris (senior HRM adviseur) of Kamiel Daemen (HRM adviseur) tel. 046 411 35 00.

 

Werken en leren bij Vivantes 
Vivantes biedt voor alle medewerkers mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen met de afdeling HRM via 046 411 35 00. 

 

Kleinschalig werken

Binnen Vivantes werken we in kleine teams. De zorgteams werken veelal in en vanuit de locaties en zijn samengesteld uit medewerkers met diverse functies en niveaus. Daarnaast is er een flexteam. Deze medewerkers worden ingezet in die locaties waar extra handen nodig zijn.

 

Wij streven ernaar om verantwoordelijkheden laag in de organisatie te leggen en medewerkers zelfstandig te laten werken. Het kleinschalig werken in onze locaties zorgt voor overzicht en bevordert het opbouwen van een relatie met de cliënt. Veel aandacht wordt besteed aan het bewaken van de individuele zorgbehoefte van de cliënt en het geven van een passend antwoord op de intensivering en het complexer worden van de zorgbehoefte. Vanuit een basis van veiligheid, vertrouwen en resultaatgericht werken, maken we in de teams de afspraken met de cliënt waar.

 

Over 'werken bij Vivantes'

Onze woonzorgcentra en zorgwoningen bieden een beschermde woonomgeving waar onze cliënt en zijn/haar familie de persoonlijke zorg en ondersteuning krijgt die nodig is. Zowel medisch als op sociaal vlak. Als medewerker van Vivantes doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt. De kleinschalige locaties van Vivantes liggen midden in de verschillende stadsdelen, dichtbij de wijkcentra en vaak ook in de buurt van een groengebied. Tussen de mensen en dichtbij het leven van alledag. 

Dichtbij & eigen regie
Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en ‘coleur locale’. Bepaald door de historie en de wijk waarin de locatie te vinden is. In onze woonzorgcentra beschikt elke bewoner over een eigen kamerappartement met volledige privacy. Maar iedereen kan ook gebruik maken van alle faciliteiten die onze locaties bieden. 

 

Zo biedt Vivantes haar cliënten een plek waar het leven verder gaat in de sfeer en beleving zoals elk individu dit zelf voorstaat. Al onze kamerappartementen en veel zorgwoningen zijn voorzien van moderne ondersteunende technologie om optimale zorg en bijstand te kunnen bieden. 

Wij ondersteunen onze cliënten én de mantelzorgers. Professioneel, flexibel en met kennis van zaken op het gebied van ouderenzorg. Wij respecteren ieders achtergrond en overtuigingen en werken vanuit ons hart. Vivantes biedt verpleging en verzorging. Hieronder vindt u het aanbod per locatie.

Onze locaties 
Vivantes vindt u in Geleen, Beek, Stein, Elsloo en Urmond. Dit zijn onze negen locaties:

- Aelserhof (Elsloo) 
- Bloemenhof (Geleen) 
- Bunderhof (Geleen) 
- Franciscus (Beek) 
- La Famille (Elsloo) 
- Moutheuvel (Stein) 
- Olympiastaete (Geleen) 
- Oud Geleen (Geleen) 
- Urmonderhof (Urmond)

 

Vacatures

Vanaf januari 2017 werken we binnen Vivantes met een nieuwe organisatie structuur. Van een aantal functies verandert de inhoud. Sommige functies vallen weg en er komen nieuwe bij. Wij hebben voor enthousiaste en betrokken zorgmedewerkers vacatures op diverse niveaus.

 

CAO en Ondernemingsraad

Voor Vivantes is de CAO verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) van toepassing. De belangen van de medewerkers worden behartigd door een actieve ondernemingsraad.