Ouderenzorg met toekomst

Werken bij Vivantes

De ouderenzorg gaat met haar tijd mee en transformeert naar een nieuwe, eigentijdse ouderenzorg. We gaan een toekomst tegemoet met nieuwe en ambitieuze plannen. Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste (zorg) medewerkers die samen met ons een nieuw zorgconcept willen neer zetten. Een concept dat past bij de nieuwe generatie ouderen en dat toekomstbestendig is.

 

Steeds vaker wordt zware zorg in de zorgwoningen verleend. Ook binnen de verpleeg- en verzorgingshuizen verschuift de nadruk naar complexe zorgverlening. Daarnaast heeft de nieuwe oudere een andere levensstijl, andere verwachtingen en maakt bewuste keuzes. Een logisch gevolg is dat de inhoud van bestaande zorgfuncties verandert en dat andere eisen gesteld worden aan medewerkers.

 

Werken in ambachten

Bij Vivantes krijg je een unieke kans om je zorgtalent met passie en overtuiging tot bloei te laten komen. Wij zorgen ervoor dat de professional kan doen waar deze voor is opgeleid en waar hij / zij goed in is. We noemen dat ‘werken met ambachten’.

 

Kleinschalig werken

Binnen Vivantes werken we in kleine teams. De zorgteams werken veelal in en vanuit de locaties en zijn samengesteld uit medewerkers met diverse functies en niveaus. Daarnaast is er een flexteam. Deze medewerkers worden ingezet in die locaties waar extra handen nodig zijn.

 

Wij streven ernaar om verantwoordelijkheden laag in de organisatie te leggen en medewerkers zelfstandig te laten werken. Het kleinschalig werken in onze locaties zorgt voor overzicht en bevordert het opbouwen van een relatie met de cliënt. Veel aandacht wordt besteed aan het bewaken van de individuele zorgbehoefte van de cliënt en het geven van een passend antwoord op de intensivering en het complexer worden van de zorgbehoefte. Vanuit een basis van veiligheid, vertrouwen en resultaatgericht werken, maken we in de teams de afspraken met de cliënt waar.

 

Vacatures

Vanaf januari 2017 werken we binnen Vivantes met een nieuwe organisatie structuur. Van een aantal functies verandert de inhoud. Sommige functies vallen weg en er komen nieuwe bij. Wij hebben voor enthousiaste en betrokken zorgmedewerkers vacatures op diverse niveaus.

 

Solliciteren

Wij zoeken mensen die onderdeel willen uitmaken van de dynamische ontwikkelingen in de zorg en innoveren en veranderen als een uitdaging zien. Wil je solliciteren kijk dan voor de vacatures op onze vacaturepagina. Staat jouw droombaan er (nog) niet bij schrijf je dan in voor de sollicitanten database

 

Voor meer informatie over werken bij Vivantes kun je bellen met Miek van Maris (senior HRM adviseur) of Milou Salden (HRM adviseur) tel. 046-411 35 00.

 

CAO en Ondernemingsraad

Voor Vivantes is de CAO verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) van toepassing. De belangen van de medewerkers worden behartigd door een actieve ondernemingsraad.