Ouderenzorg met toekomst

Uw ServicePlusabonnement. Verzorgd door Vivantes.

Het ServicePlusabonnement van Vivantes biedt een uitgebreid pakket aan diensten, cursussen, service- en kortingsregelingen op het gebied van welzijn, gezondheid, zorg en wonen. Het ServicePlusabonnement is er voor jong en oud. Een lidmaatschap draagt ertoe bij om met de extra ondersteuning die het abonnement biedt, langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Maar ook als er meer behoefte is aan gemak en comfort is het ServicePlusabonnement een uitkomst.

 
Benefits

Sinds 1 januari 2011 verzorgt BeneFits voor Vivantes het ServicePlusabonnement. Hierdoor is het pakket aanzienlijk uitgebreid en nog aantrekkelijker geworden. Een overzicht van de kortingen vindt u op de website van BeneFits.

 

Zelfstandig blijven wonen

Aanvullend op de reguliere (thuis)zorg biedt het ServicePlusabonnement extra diensten voor zorg en welzijn aan huis. Denk daarbij aan onder andere klussendienst, boodschappenservice, kapper, pedicure, audicien en maaltijdservice.  Met het ServicePlus Abonnement profiteert u van kortingen bij allerlei bedrijven in de omgeving.
 
Voor jong en oud
Niet alleen ouderen kunnen gebruik maken van de voordelen van het ServicePlusabonnement. Ook voor de veertiger die meer wil bewegen of het jonge gezin dat het druk heeft, biedt het ServicePlusabonnement interessante diensten en kortingen. Een klussendienst, een was-, strijk- en boodschappendienst, maar ook kortingen bij pretparken, sauna en fitnesscentra en op bioscoop-, schouwburg- en theaterabonnementen behoren tot het standaardaanbod van het ServicePlusabonnement. En we kunnen een aantrekkelijke korting aanbieden op de CZ zorgverzekering. De kosten van het lidmaatschap zijn dan snel terugverdiend. 

 

Meer informatie over het ServicePlusabonnement?
Een jaarabonnement kost € 19,00 en geldt voor het hele gezin. Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier te printen, in te vullen en op te sturen. Kijk voor meer informatie en het overzicht van alle leveranciers op de website van Benefits.

U kunt uw vraag ook stellen aan onze klantadviseurs. Zij staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt hen bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via tel. 046 411 35 00. Natuurlijk kunt u uw vragen ook mailen naar klantadviseurs@vivantes.nl of het reactie-formulier invullen. Daarnaast bent u welkom op één van onze spreekuren op locatie.