Voor u maken we een uitzondering

Kwaliteit

Het woord 'kwaliteit' ligt tegenwoordig op ieders lip. Al dan niet gevolgd door 'zorg', 'systeem', 'beheersing', enzovoort. En hoewel iedereen hetzelfde woord 'kwaliteit' gebruikt, is het maar de vraag of ook iedereen er hetzelfde mee bedoelt...

Vivantes verstaat onder kwaliteit net een beetje meer dan u mag verwachten. Door onze cliënten steeds voorop te stellen, werken we voortdurend aan verbetering van ons zorgaanbod. Onze zorg moet excellent zijn zodat onze cliënten tevreden zijn. Alleen dan zijn wij tevreden.

 

U tevreden, wij tevreden
Vivantes is gecertificeerd door 'Certificatie in de Zorg'. Het kwaliteitscertificaat bestaat uit de ISO9001 aangevuld met de drie eerste aandachtsgebieden van de HKZ norm, beide onafhankelijke kwaliteitskeurmerken voor de zorgsector. Maar dat is voor ons niet genoeg. Wij vinden het belangrijker dat onze cliënten tevreden zijn. Daarom doen wij regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek en verbeteren het aanbod waar dat nodig is. Dat gebeurt op basis van de ´Normen Verantwoorde Zorg´. Ook kijkt de Inspectie voor de Gezondheidszorg met ons mee.
Wilt u meer weten over kwaliteitskaders en indicatoren? Kijk dan op Zorg voor Beter en op de site van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.
Klik hier voor de inspectie rapporten.

 

Met energie en zorg
Tevreden medewerkers hebben zin in hun werk. De inzet en energie van onze medewerkers bepalen voor een groot deel de kwaliteit van de zorg aan onze klanten. Vivantes zorgt daarom ook goed voor haar medewerkers en vraagt regelmatig naar hun tevredenheid. Vooral dankzij onze medewerkers kunnen we de organisatie van de zorg verbeteren.