Ouderenzorg met toekomst

Welkom bij Vivantes

Vivantes biedt persoonlijke zorg door betrokken medewerkers in kleinschalige zorgomgevingen. Of het nu gaat om wonen met zorg, verpleeghuiszorg of aanvullende producten en diensten. Altijd dichtbij de cliënt, in de wijken en kernen van de Westelijke Mijnstreek.

 

Onze zorg past bij u

Het zorgaanbod van Vivantes sluit zoveel mogelijk aan bij de persoonlijke situatie van onze cliënten. Onze zorg past bij de leefstijl van de cliënt en gaat ervan uit dat een leven met zorg een zo gewoon mogelijk leven is met hulp waar nodig door Vivantes. Onze klanten voelen zich thuis; vertrouwd en veilig in hun eigen woonomgeving. 

 

Actuele aanbod & nieuwe website

Wilt u snel weten welke verzorgingshuis- / verpleeghuisplekken en zorgwoningen momenteel beschikbaar zijn, klik dan op de button 'actueel aanbod' of neem geheel vrijblijvend contact op met onze klantadviseurs.  Onze website zal einde 2017 vervangen gaan worden door een compleet vernieuwde website. De huidige website zoals u deze nu bezoekt is aan vervanging toe. Mocht u twijfelen aan de juistheid van informatie op de website of bepaalde informatie niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met ons call center via 046 411 3500.