Ouderenzorg met toekomst

Vrijwilligers Moutheuvel winnen de waarderingsprijs

Persbericht 19-09-2014

 

Donderdagavond 18 september 2014 hebben de vrijwilligers van Moutheuvel de 'waarderingsprijs' gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens het festijn Tent in de gemeente Stein. 

 

De vrijwilligers van Moutheuvel zijn donderdagavond in de prijzen gevallen. Ze hebben de ‘waarderingsprijs’ gewonnen, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste, meest gewaardeerde vrijwilligers van Stein. Er waren veel vrijwilligers en medewerkers bij de uitreiking aanwezig. De waarderingsprijs bestaat uit een oorkonde en een beeldje, die nu in de dagzaal van Moutheuvel te bewonderen zijn. Tevens hebben ze 100 euro gekregen, die als extra aan de vrijwilligers besteed zal worden. 

 

Marion Vranken en Anita Koenen hebben de nominatie vooraf gepromoot in het radioprogramma 'Focus op zondag' van de Lokale Omroep Stein (LOS). Bovendien is er een televisieopname gemaakt. De promotie en alle stemmen op de vrijwilligers van Moutheuvel zijn dus niet voor niets geweest. De waardering die wordt uitgesproken is niet alleen voor de vrijwilligers van Moutheuvel, maar voor alle vrijwilligers die bij Vivantes werken.