Ouderenzorg met toekomst

Wijksteunpunt 't Trefpunt - Munstergeleen

Sinds 2013 doet ’t Trefpunt in Munstergeleen op woensdagmiddag dienst als wijksteunpunt. Het is een ontmoetingsplek waar senioren uit Munstergeleen terecht kunnen voor een kopje koffie, een praatje, informatie en advies en gezelligheid. Er wordt een scala aan activiteiten aangeboden en uiteraard is er ook ruimte voor eigen invulling.

 

Samenwerking

Vivantes timmert hard aan de weg om de ‘zorg nieuwe stijl’ te verwezenlijken. Samen met de gemeente en organisaties zoals Partners in Welzijn. Daarnaast wordt ook de samenwerking gezocht met andere maatschappelijke organisaties zoals de Ouderenbonden en iedereen die op een of andere wijze een positieve bijdrage kan leveren.

 

Dorpsrestaurant

Twee keer per maand doet ’t Trefpunt op woensdag dienst als dorpsrestaurant, genaamd Het Eetpunt. Dan wordt tegen een tarief van € 10,- een heerlijke maaltijd aangeboden. Aanmelden kan via Anneke, uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan het Eetpunt via tel.nr. 046-4517492. 

Van 13.00 - 14.00u bent u op onderstaande data van harte welkom:
14 en 28 september
12 en 19 oktober
2, 9, 23 en 30 november

De klantadviseurs

Wilt u hulp bij zorgtoewijzing, meer weten over indicaties, meer informatie over de diensten van Vivantes of heeft u specifieke vragen over het aanbod? Bij onze klantadviseurs kunt u een afspraak maken. De klantadviseurs zijn bereikbaar op weekdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur via tel. 046 - 411 35 00 of via e-mail: klantadviseurs@vivantes.nl

 

 

Deelname of meer informatie?
Wilt u meer weten over wijksteunpunt in ’t Trefpunt neem dan op werkdagen contact op met onze klantadviseurs via tel. 046-411 35 00 of e- mail: klantadviseurs@vivantes.
Website 't Trefpunt Munstergeleen.