Ouderenzorg met toekomst

Uw verpleging. Verzorgd door Vivantes

U woont thuis maar door een handicap, ziekte of ouderdom heeft u voor korte of langere tijd hulp nodig. Vivantes biedt verpleging volledig afgestemd op uw zorgbehoefte. Zo kunt u met onze hulp zo lang mogelijk in uw eigen huis en vertrouwde omgeving blijven wonen.

 

Vivantes biedt (tijdelijke) verpleegkundige zorg als mensen dat nodig hebben door ziekte of een ziekenhuisopname. Wij hebben professionele en deskundige verpleegkundigen in dienst die thuis helpen met bijvoorbeeld het toedienen van medicatie en het verzorgen van wonden. Wij zijn er als u ons nodig heeft: overdag maar ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekeinde.

 

Wijziging thuiszorg 2017

Vivantes stopt, met ingang van 1 februari 2017, met het leveren van thuiszorg aan cliënten die verder weg wonen van de Vivantes locaties. Vanaf dat moment leveren wij alleen nog thuiszorg aan cliënten in de zorgwoningen direct gelegen naast of in de locaties. Klik hier voor het persbericht.

 

Wilt u meer informatie over verpleging thuis of wilt u hulp bij het aanvragen van een indicatie?
Onze klantadviseurs staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt hen bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via tel. 046 457 08 60. Natuurlijk kunt u uw vragen ook mailen naar klantadviseurs@vivantes.nl.