Ouderenzorg met toekomst

Uw persoonlijke verzorging. Verzorgd door Vivantes.

U woont thuis maar door een handicap, ziekte of ouderdom heeft u voor korte of langere tijd hulp nodig. Vivantes biedt persoonlijke verzorging volledig afgestemd op uw zorgbehoefte. Zo kunt u met onze hulp zo lang mogelijk in uw eigen huis en vertrouwde omgeving blijven wonen.

 

Vivantes biedt aan cliënten hulp bij de persoonlijke verzorging. Onze medewerkers helpen u dan met opstaan, wassen, douchen, aankleden en eventueel het aandoen van steunkousen. Vanzelfsprekend komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Om bijvoorbeeld ook weer te helpen bij het uitkleden en naar bed gaan.

 

Wijziging thuiszorg 2017

Vivantes stopt, met ingang van 1 februari 2017, met het leveren van thuiszorg aan cliënten die verder weg wonen van de Vivantes locaties. Vanaf dat moment leveren wij alleen nog thuiszorg aan cliënten in de zorgwoningen direct gelegen naast of in de locaties. Klik hier voor het persbericht.


 

Wilt u meer informatie over persoonlijke verzorging of wilt u hulp bij het aanvragen van een indicatie?
Onze klantadviseurs staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt hen bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via tel. 046 457 08 60. Natuurlijk kunt u uw vragen ook mailen naar klantadviseurs@vivantes.nl.