Ouderenzorg met toekomst

Uw maaltijdservice. Verzorgd door Vivantes.

Gezond eten is belangrijk. Goede voeding bevordert de gezondheid en kan ziekten voorkomen of de kans erop verkleinen. Voor onze cliënten, meestal ouderen, kunnen er meerdere redenen zijn waarom zelf koken niet meer zo eenvoudig is. De maaltijdvoorziening van Vivantes zorgt er dan voor dat zij lekker en verantwoord blijven eten.  Natuurlijk wordt rekening gehouden met een dieet.

 

Gezellig samen eten

In onze woonzorgcentra kunnen ouderen, ook als ze nog zelfstandig wonen, dagelijks om 12.00 uur terecht voor een warme maaltijd. Veel ouderen komen graag naar onze restaurants, niet alleen om samen te eten maar ook om een praatje te maken. Ook in een aantal wijksteunpunten kunnen senioren rond het middaguur terecht voor een warme maaltijd.

 

Dineren in het 'Dorpsrestaurant' in Munstergeleen

’t Trefpunt in Munstergeleen doet op woensdagmiddag dienst als wijksteunpunt. Het is een ontmoetingsplek waar senioren uit Munstergeleen terecht kunnen voor een kopje koffie, een praatje, informatie en advies en gezelligheid. Twee keer per maand doet ’t Trefpunt dienst als dorpsrestaurant. Dan wordt een heerlijke drie-gangen menu aangeboden.

 

Aan- / afmelden
Wilt u zich aanmelden voor een warme maaltijd in een woonzorgcentrum of wijksteunpunt, neem dan contact op met het Call Center via 046-411 35 00. Dit kan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.
U kunt tot 2 werkdagen, vóór de dag dat u zou komen eten, wijzigingen doorgeven. Heeft u een maaltijd niet op tijd afbesteld, dan wordt deze toch in rekening gebracht.

Kosten
De actuele tarieven van dineren in één van onze woonzorgcentra of wijksteunpunten vindt u  hier . Ouderen met een minimuminkomen kunnen soms via de gemeente, afdeling Bijzondere Bijstand, een deel van de maaltijden vergoed krijgen. Bent u nieuwe deelnemer en lid van het ServicePlusabbonnement dan ontvangt u de eerste maaltijd gratis.

 

Grand Café La Famille in Elsloo

In het complex La Famille in Elsloo kunt u dagelijks terecht voor de gerechten van de klein kaart. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Klik hier voor meer informatie.  

 

Dineren in het 'Dorpsrestaurant' in Stein

In de wijk Nieuwdorp in Stein kunnen senioren elke woensdagmiddag deelnemen aan het ‘Dorpsrestaurant’. Klik hier voor meer informatie.

 

Klik hier voor onze folder maaltijdservice.

 

Wilt u meer informatie over de maaltijdservice?
Neem dan contact op met onze klantadviseurs of wijkverpleegkundigen. Zij kunnen u informeren over de diverse mogelijkheden. U kunt hen bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via tel. 046 411 35 00. Natuurlijk kunt u uw vragen ook e-mailen naar klantadviseurs@vivantes.nl of het reactie-formulier invullen.