Ouderenzorg met toekomst

Uw huishoudelijke ondersteuning. Verzorgd door Vivantes.

U woont thuis maar door een handicap, ziekte of ouderdom heeft u voor korte of langere tijd hulp nodig. Vivantes biedt huishoudelijke ondersteuning volledig afgestemd op uw behoefte. Zo kunt u met onze hulp zo lang mogelijk in uw eigen huis en vertrouwde omgeving blijven wonen.

 

Vivantes biedt aan klanten de helpende hand als zij merken dat sommige dagelijkse handelingen moeizamer gaan. Wij helpen u bij het schoonmaken van uw huis, het verschonen van het bed of bijvoorbeeld strijken. We overleggen samen met u wat u of uw mantelzorger zelf nog kan doen en wat wij kunnen overnemen.


De gemeente Stein biedt aanvullend op de geïndiceerde Hulp bij het Huishouden een regeling HHT Dienstenvoucher. Klik hier voor meer informatie.

 

Wijziging thuiszorg 2017

Vivantes stopt, met ingang van 1 januari 2017, met het leveren van huishoudelijke ondersteuning aan cliënten in de wijk en de zorgwoningen. Klik hier voor het persbericht.

 

Wilt u meer informatie over hulp bij het huishouden of wilt u hulp bij het aanvragen van een indicatie?
Onze klantadviseurs staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt hen bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via tel. 046 457 08 60. Natuurlijk kunt u uw vragen ook mailen naar klantadviseurs@vivantes.nl.