Ouderenzorg met toekomst

Welkom in Grand Café La Famille

Ons sfeervol ingerichte Grand Café is een plek voor ontmoeting. Voor een praatje met familie, vrienden en oude bekenden. Hier kunt u de zinnen verzetten, herinneringen ophalen en genieten. Of dat nu is met alleen een drankje, een lekker broodje of een volledig menu. Van harte bevelen wij u aan om onze heerlijke koffie uit de Mirage espressomachine te proberen. Een ware koffiebeleving.
Mocht u tips hebben, opmerkingen of mist u iets in ons assortiment schroom dan niet om ons dat te vertellen. 

Reserveren

In het Grand Café wordt niet gewerkt met vaste plaatsen voor de bezoekers. Wel vragen wij u om bij meer dan vier gasten vooraf even te reserveren. Klik hier voor de contactgegevens.

 

Menu

Er zal in Grand Café La Famille voor (externe) gasten alleen nog drank geschonken worden, met eventueel kleine snacks en vlaai. Uiteraard kunnen de VPT-klanten uit de naastgelegen zorgwoningen -zoals zij gewend zijn- hun warme maaltijd komen nuttigen tijdens de openingsuren in ons Grand Café.

 

Gewijzigde openingstijden

Het Grand Café is geopend : dagelijks van 12.00 tot 18.00 uur.

 

Betalen

Bewoner van het  verpleeghuis of de zorgwoning van La Famille kunnen in het Grand Café betalen met de Vivantespas. Andere bezoekers kunnen in het Grand Café betalen de pinpas. Contant betalen is mogelijk, maar heeft niet de voorkeur.