Ouderenzorg met toekomst

Welkom in Grand Café La Famille

Ons sfeervol ingerichte Grand Café is een plek voor ontmoeting. Voor een praatje met familie, vrienden en oude bekenden. Hier kunt u de zinnen verzetten, herinneringen ophalen en genieten. Of dat nu is met alleen een drankje, een lekker broodje of een volledig menu. Van harte bevelen wij u aan om onze heerlijke koffie uit de Mirage espressomachine te proberen. Een ware koffiebeleving.
Mocht u tips hebben, opmerkingen of mist u iets in ons assortiment schroom dan niet om ons dat te vertellen. 

Reserveren

In het Grand Café wordt niet gewerkt met vaste plaatsen voor de bezoekers. Wel vragen wij u om bij meer dan 4 gasten vooraf even te reserveren. Klik hier voor de contactgegevens.

 

Menu

Dagelijks wordt zowel 's middags als 's avonds een dagmenu gepresenteerd met een voor-, hoofd-, en nagerecht. Daarnaast kunt u à la carte eten of een keuze maken uit de kleine kaart.

De drankenkaart geeft u een eerste indruk van ons assortiment.

 

Gewijzigde openingstijden

Het Grand Café is met ingang van 17 oktober 2015 geopend : maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur / zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

 

Betalen

Bewoner van het  verpleeghuis of de zorgwoning van La Famille kunnen in het Grand Café betalen met de Vivantespas. Andere bezoekers kunnen in het Grand Café betalen de pinpas. Contant betalen is mogelijk, maar heeft niet de voorkeur.