Ouderenzorg met toekomst

Beleef Plus beurs

Beleef Plus is een sfeervolle en interactieve beurs voor de actieve senior. Doordat Beleef Plus regionaal en relatief kleinschalig opgezet is, krijgt de beurs haar eigen unieke karakter en is het geen massabijeenkomst. Dit zorgt voor een intieme en persoonlijke beurs met een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Een sfeer die uitstekend past bij de senior van tegenwoordig.

 

Zoals de naam al zegt gaat het bij Beleef Plus om beleving. Dit houdt in dat standhouders niet alleen statische informatie geven over producten of diensten, maar u het product laten proeven, uitproberen of ervaren. Hiermee wordt het niet alleen leuker om de beurs te bezoeken, maar krijgt u de kans om informatie over de dienst of het product te vergaren op een interactieve manier. Ook zijn er acties waarmee u producten kunt winnen en worden er waardebonnen uitgedeeld en workshops over verschillende thema’s.

 

Wat is er te doen in de stand van Vivantes?

Langer zelfstandig wonen wordt steeds belangrijker. Het kan zijn dat u of uw naaste daarbij zorg of ondersteuning nodig heeft.  In de Vivantes stand geven wij u een beeld van wat in zorgland allemaal mogelijk is. Maak bijvoorbeeld vrijblijvend een praatje met onze zorgprofessionals. De wijkverpleegkundige en klantadviseur zijn in de stand aanwezig om u informatie en advies te geven. Het is mogelijk om ter plekke een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. In de stand kunt u ook kennis maken met onze wijksteunpunten en informatie krijgen over het ServicePlusabonnement en de uitleen van verpleegartikelen. 

 

Test de fitheid van uw brein!

In de stand van Vivantes maakt u kennis met de Brain Trainer. De Brain Trainer wordt binnen Vivantes ingezet en is een leuke manier om ouderen oefeningen te laten doen die het geheugen stimuleren. De spelcomputer stelt altijd de positieve beleving centraal, waardoor gebruikers steeds een mentale opfrisser ervaren. De ervaring leert dat de BrainTrainer het denkvermogen stimuleert. Herinneringen keren terug waardoor oude ervaringen tot nieuwe inspiratie leiden.

 

Algemene informatie

Datum: 22, 23, 24 mei
X
Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur
X
Adres:

Laco Glanerbrook

Kummenadestraat 45

6165 BT Geleen

X
Entree: €7,50
€5,00 voor KBO-leden

 

Klik hier voor de website van de Beleef Plus beurs.