Ouderenzorg met toekomst

Vivantes waarderen via ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie NPCF en biedt een compleet en onafhankelijk overzicht van het zorgaanbod in Nederland.

  

Deze website biedt u tevens de gelegenheid om zorgverleners en zorginstellingen te waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener en helpt u ons, als zorginstelling, om onze dienstverlening verder te verbeteren door uw praktische suggesties te geven.

 

ZorgkaartNederland biedt u een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot consumentenervaringen in de gezondheidszorg.

 

Vivantes waarderen

Vivantes wil de waarderingen van ZorgkaartNederland graag meenemen in eventuele verbeteracties. Gebleken is dat de waarderingen van verzorgings- en verpleeghuizen op ZorgkaartNederland achterblijven. In het voorjaar van 2016 worden vanuit ZorgkaartNederland onafhankelijke interview teams ingezet die de waarderingen persoonlijk bij bewoners en naasten afnemen.

 

Wij stellen het op prijs als u uw waardering voor Vivantes via ZorgkaartNederland kenbaar maakt.  Klik hier voor de website.