Ouderenzorg met toekomst

Zorgzone Fortunapark Geleen

Midden in het centrum van Geleen ligt woonzorgcentrum Olympiastaete. Door de unieke ligging vlakbij het Fortunapark, ademt dit woonzorgcentrum een geheel eigen sfeer uit. Senioren die in Zorgzone Fortunapark wonen, genieten volop van de natuur in het stadspark terwijl ook alle gemakken van het wonen in het stadscentrum aanwezig zijn.

 

Vivantes en ZOwonen zorgen samen voor veilig en zorgeloos wonen in de ‘Zorgzone Fortunapark Geleen’. Het volledige gebied rondom Olympiastaete wordt aantrekkelijk gemaakt voor senioren. 

 

Verpleeghuiszorg

In woonzorgcentrum Olympiastaete bevindt zich op de 2e etage een verpleeghuisafdeling voor mensen met een matig tot ver gevorderd dementieel beeld. De bestemming van de 1e etage is nog in voorbereiding.

 

Zelfstandig wonen met zorg

De zelfstandige zorgwoningen in Olympiastaete en de Prof. Oudflat zijn geschikt voor mensen met een hoge zorgvraag en hebben zorg ondersteunende technologie.

In de Drees- en Rommeflat kunt u volledig zelfstandig wonen, ook zonder een zorgvraag te hebben. Hier is de toegankelijkheid verbeterd en het gevoel van veiligheid verhoogd. Een geweldige oplossing voor wie op zorg aangewezen is. Een ideale plek voor wie nog niet per direct zorg nodig heeft, maar die toch dichtbij wil hebben.

 

In de Zorgzone vindt u een totaalaanbod van wonen, welzijn en zorg met het wijksteunpunt als belangrijke spil.

  

Klik hier voor de flyer 'Zorgzone Fortunapark'.

Klik hier voor de advertentiepagina KBO magazine 'Zorgzone Fortunapark'