Ouderenzorg met toekomst

Dienstenpakket La Famille

Vivantes zet voor u graag een stapje extra! Om deze reden introduceren wij in La Famille vanaf oktober 2013 een ‘Dienstenpakket’. Via het aanraakscherm in uw zorgwoningen kunt u bijvoorbeeld uw boodschappen bestellen of uw warme maaltijd kiezen. Het pakket bestaat uit diverse diensten en services, waarbij hoofdzakelijk gekeken is naar veiligheid, gemak en comfort in uw zorgwoning. U kiest alleen die diensten en services die aansluiten op uw eigen wensen en behoeften. Zo kunt u eenvoudig het dienstenpakket samenstellen dat bij u past!

 

Welzijnsservice

Met het activiteitenabonnement kunt u gebruik maken van een breed scala aan recreatieve activiteiten in de Aelserhof.

 

Boodschappenservice (wordt gerealiseerd medio 2014)

Via de boodschappenservice bestelt u gemakkelijk uw boodschappen. Het assortiment is gevarieerd en bestaat uit de meest gangbare producten. Alle bestellingen regelt u via het aanraakscherm in uw zorgwoning. De bestelling wordt in uw zorgwoning afgeleverd. 

 

Brood- en banketservice

Met de brood- en banketservice bestelt u via het aanraakscherm in uw zorgwoning eenvoudig uw brood- en banket. Het assortiment bestaat uit brood, vlaai, broodjes en gebak. De bestellingen worden dagelijks bij u thuis afgeleverd. 

 

Schoonmaakservice

Wellicht heeft u een indicatie voor huishoudelijke verzorging maar vindt u het aantal toegekende minuten onvoldoende. Dan kunt u gebruik maken van de schoonmaakservice. Uw zorgwoning wordt perfect schoongemaakt. U kunt hierbij rekenen op een professionele medewerker die u ondersteunt bij diverse huishoudelijke taken zoals stofzuigen of dweilen. 

 

Maaltijdenservice (wordt gerealiseerd medio 2014)

De maaltijdenservice bestaat uit het verzorgen van de warme maaltijd. U kunt uw maaltijd zowel 's middags als 's avonds nuttigen in het Grand Café. Eet u liever in uw zorgwoning dan kunt u de maaltijd koud laten bezorgen en opwarmen in de magnetron. De bestelling van de koude maaltijd kunt u heel eenvoudig via uw aanraakscherm in uw zorgwoning regelen. 

 

Wasservice

De wasservice bestaat uit het verzorgen van uw bedlinnen, badlinnen en kleding. De wasservice kan op diverse manieren worden geleverd, waarbij in onderling overleg wordt gezocht naar de voor u best passende oplossing. 

 

Medicijnservice

De medicijnservice bestaat uit het bezorgen van uw medicatie bij u thuis. De medicatie wordt door de apotheek in een weekdoos bezorgd.

 

Klik hier voor de flyer dienstenpakket La Famille. 

 

Wilt u meer informatie over het dienstenpakket in La Famille?
Onze klantadviseurs staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt hen bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via tel. 046-411 35 00. Natuurlijk kunt u uw vragen ook mailen naar klantadviseurs@vivantes.nl of het reactie-formulier invullen. Daarnaast bent u welkom op één van onze spreekuren op locatie.