Ouderenzorg met toekomst

Wijksteunpunt De Linde - Geleen Lindenheuvel

In juni 2013 werd wijksteunpunt De Linde geopend. Een bijzonder samenwerkingsverband tussen de gemeente Sittard-Geleen, Vivantes, Orbis en Partners in Welzijn.

 

Wijksteunpunt de Linde is gevestigd op drie locaties:

  • Wijkcentrum De Linde - Partners in Welzijn
  • Bloemenhof - Vivantes
  • De Zilverlinde - Orbis

 

Informatie en advies

Op alle locaties kunt u terecht voor informatie en advies. Onze medewerkers staan dan voor u klaar om u te helpen. Bij alle locaties vindt u het programmaoverzicht van de verschillende activiteiten.

 Zilverlinde  maandag 13.30 - 16.00 uur
 Bloemenhof  dinsdag 09.00 - 11.00 uur
 Wijkcentrum De Linde  donderdag 10.00 - 12.00 uur

 

Ontmoetingsochtend

In wijkcentrum de Linde kunt u iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht om een kopje koffie te drinken, een praatje te maken, de krant te lezen of, al dan niet met hulp, iets op te zoeken op internet. Tijdens de ontmoetingsochtend is een medewerker aanwezig die eventuele vragen kan beantwoorden en u de weg naar de juiste instantie kan wijzen. Er zal regelmatig een instantie, organisatie of vereniging aanwezig zijn om u te informeren over het aanbod. Denk bijvoorbeeld aan steunpunt mantelzorg, de ouderenadviseur, de praktijkondersteuner huisartsen en de plaatselijke ouderenorganisaties.

 

Maaltijdvoorziening

In Bloemenhof kunt u rond het middaguur dagelijks terecht voor een warme maaltijd. U moet zich wel van tevoren aanmelden. Voor meer informatie over de maaltijdvoorziening kunt u terecht bij de klantadviseurs van Vivantes via 046-411 35 00.

 

Klik hier voor de contactgegevens van wijksteunpunt De Linde.