Ouderenzorg met toekomst

Vanaf mei 2013 wonen in La Famille, Elsloo

La Famille: verpleeghuiszorg met toekomst

 

In de herfst van uw leven telt maar één ding: genieten. Ook als de behoefte aan zorg zo groot wordt dat u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, heeft u het volste recht om waardig en met plezier oud te worden. Ú en niemand anders bent namelijk de baas over uw oude dag.

 

Dát is het uitgangspunt in La Famille, het nieuwe, eigentijdse verpleeghuis met zorgwoningen en een gezondheidscentrum in Elsloo. Vivantes en Maaskant Wonen hebben voor u de modernste inzichten rond wonen en ouderenzorg met elkaar verbonden. La Famille is anders. Niet de zorg, niet de organisatie, maar úw woonplezier staat centraal. In La Famille voelt u zich op de eerste plaats thuis. Ondersteund door hoogwaardige technologie voert u zo veel mogelijk zélf de regie over uw dagelijks leven. Daarnaast heeft u alle professionele en dus ook intensieve zorg dag en nacht bij de hand. In het verpleeghuis, maar óók in uw zorgwoning.

 

Voor de basiszorg hoeft u de deur niet uit. Uw huisarts, apotheek en therapeut zitten namelijk bij elkaar in het gezondheidscentrum op de begane grond. Ook beneden en minstens zo belangrijk: het Grand Café. De plek voor ontmoeting, voor een praatje met familie, vrienden en oude bekenden. Hier kunt u met een drankje en een hapje de zinnen verzetten, herinneringen ophalen en genieten. Zoals dat hoort op uw oude dag.

Klik hier voor meer informatie over het bouwproces.

 

Toewijzing, zorgverlening en indicaties?

Het verpleeghuis wordt vanaf juni 2013 gefaseerd in gebruik genomen. De zorgwoningen zijn vanaf 1 mei 2013 beschikbaar. Nog niet alle verpleeghuisplekken zijn toegewezen en ook een aantal zorgwoningen is nog beschikbaar. Zowel in de zorgwoningen als in het verpleeghuis heeft u een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Wilt u informatie over toewijzing, zorgverlening en indicaties neem dan contact op met onze klantadviseurs. Zij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van indicaties en staan voor u klaar om u te helpen en adviseren. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via tel. 046-457 08 60 of via e-mail: klantadviseurs@vivantes.nl

 

Folder

Klik hier voor de folder van La Famille.

Klink hier voor de publicatie in de Seniorenwijzer